PAMIDrose


P amidi është varietet tipik Shqiptar që gjendet në zonën e Pogradecit. Veshuli i Pamidit gjendet në bazilikën e Linit. E vecanta e varietetit Pamid është ngjyra e kuqe e veshulit. Një rrush që mund të prodhohet verë rose ose verë e bardhe. Vera Pamid Rose është një verë elegante me aroma të larmishme, freski shumë të mirë dhe shijshmëri të qëndrueshme. Këshillohet si aperitiv ose me gatime të lehta.

Ingredientet

Vivamus faucibus

Quisque vehicula ut

Vivamus faucibus

Quisque vehicula ut

Vivamus faucibus

Quisque vehicula ut