LYHNID i bardhe


L yhnid është emri i lashtë i liqenit të Ohrit. Liqeni ka një ndikim shumë të madh në milroklimën e zonës duke ndikuar direkt në cilesinë e rrushrave të zonës përrreth. Për të krijuar një produkt i cili prezanton më së miri karakteristikat e zonës dhe identitetin e prodhuesit Kantina Caco sjell produktin Lyhnid i Bardhe një përzierje e varieteteve të bardha më të kultivuara në vreshtat e zonës të Pogradecit, Muskat, Riesling dhe Tokai. Vere e bardhë me aromaticitet të larmishëm, freski dhe trup shumë të mirë dhe një shijshmëri që zgjat.

Ingredientet

Vivamus faucibus

Quisque vehicula ut

Vivamus faucibus

Quisque vehicula ut

Vivamus faucibus

Quisque vehicula ut