LYHNID i kuq


L yhnid është emri i lashtë i liqenit të Ohrit. Liqeni ka një ndikim shumë të madh në milroklimën e zonës duke ndikuar direkt në cilesinë e rrushrave të zonës përrreth. Për të krijuar një produkt i cili prezanton më së miri karakteristikat e zonës dhe identitetin e prodhuesit Kantina Caco sjell produktin Lyhnid i Kuq një përzierje e varieteteve të kuqe më të kultivuara në vreshtat e zonës të Pogradecit, Gems, varietet tipik i zonës dhe Merlot. Verë e kuqe me aromaticitet të larmishem, trup shumë të mirë, e ngrohtë dhe një shijshmeri qe zgjat.

Ingredientet

Vivamus faucibus

Quisque vehicula ut

Vivamus faucibus

Quisque vehicula ut

Vivamus faucibus

Quisque vehicula ut