Kantina
Caco
Pogradec

Merlot
Premium


Vera Merlot është prodhuar duke përdorur teknikën Salasso, teknikë e cila konsiston në heqjen e një sasie mushti mbas shtypjes të rrushit duke mundësuar kështu një strukturë më të mirë për pjesen tjeter të mushtit. Mbas fermentimit është vjetëruar për 12 muaj në bute lisi dhe 6 muaj në shishe. Është verë me trup shume të mirë, aromaticitet të larmishëm dhe shijshmëri që zgjat.

Zbulo procesin